Pak uit en organiseer een themafeest!

img

Ben van plan om een groot feest te organiseren? Pak extra uit en ga voor een themafeest! Maak indruk op je gasten en organiseer een avond die ze niet snel zullen vergeten. Wij geven je een aantal handvatten bij de organisatie.

Verbinden
Ga jij een feest organiseren voor je personeel? Erg leuk en een uitgelezen moment om je medewerkers te belonen. Daarnaast verbindt een feest mensen met elkaar en zorgt het voor een wij-gevoel onder de bezoekers. Als je het personeelsfeest omtovert tot themafeest maakt het evenement nog meer indruk. Hoe tof is het dat iedereen verkleed in een gekozen thema binnenkomt, vanaf dan is iedereen gelijkwaardig en kan het feest losbarsten!

Kies een thema en pak uit
De organisatie van en themafeest is al een feestje op zichzelf. Bij het brainstormen mag je nadenken over een thema en decoratie die de avond helemaal afmaakt. Door de juiste aankleding te kiezen kun je het feest helemaal laten leven bij je bezoekers. Ga bijvoorbeeld voor een compleet skioord bij een après-ski thema of creëer een beachlook met zand, palmbomen en strandtentjes. Let op, zorg ervoor dat je het thema goed afbakent en duidelijk communiceert. Zo weten bezoekers wat ze kunnen verwachten van de avond en of ze eventuele voorbereidingen moeten treffen.

Foodbeleving
De hapjes en drankjes kunnen natuurlijk niet uitblijven. Kies voor verschillende lekkernijen in het thema om je avond helemaal af te maken. Met heerlijke tapas, exotische cocktails of een heerlijke barbecue maak je indruk op je gasten. Daarbij is het verstandig om te kiezen voor een locatie die een totaalconcept biedt, zoals de Rijtuigenloods. Het scheelt je veel tijd (en stress) als je met één partij kunt schakelen over zaken zoals de horeca, techniek en de locatie. Bovendien is het duurzamer en is het eindresultaat vaak beter.

Unieke evenementenlocatie
Op zoek naar een geschikte feestlocatie? De Rijtuigenloods is een uitstekende plek voor een geslaagd feest. Alle faciliteiten zijn aanwezig en er is plek voor maar liefst bezoekers. De locatie ligt op de Wagenwerkplaats in Amersfoort, centraal gelegen in Nederland. Dus perfect als je bezoekers uit het hele land komen. 

Enthousiast geworden over het organiseren van een themafeest?

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Op deze pagina:
Pak uit en organiseer een themafeest!

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.