Maak je congres tot een succes met creatieve catering

Een congres dat je organiseert in De Rijtuigenloods wordt altijd tot in de puntjes verzorgd! Dat betekent dat je niet alleen een prachtige industriële locatie tot je beschikking hebt, maar dat we alles wat je nodig hebt voor je evenement regelen. En daarbij hoort heerlijk eten! We laten je graag zien hoe we met onze creatieve catering jouw congres tot een succes maken.

Keuze voor het beste eten
Heerlijke petit fours of juist luxe belegde broodjes als tussendoortje? Een uitgebreid lunchbuffet tussen de middag of ’s avonds een uitgeserveerd diner? Bij het organiseren van een congres komen ook culinaire vraagstukken kijken. Het is goed om voor het juiste antwoord op die vragen altijd de bezoekers van je evenement  in je achterhoofd te houden. Wat zijn hun wensen als het gaat om de ‘foodbeleving’ en hoe maak je het hen het beste naar de zin? “We geven graag advies als het gaat om de beste keuze voor eten”, vertelt chefkok Henry.

Verrast door elk gerecht
Henry heeft al heel wat congressen voorbij zien komen in De Rijtuigenloods. Samen met het complete foodteam en de gastvrije bediening schotelt hij bezoekers heerlijke gerechten voor. “Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht. Dat geldt voor alle stappen in het proces: de inkoop, de bereiding en de opmaak van de borden. We willen dat mensen verrast zijn door elk gerecht.” Vertelt hij. “Bovendien komt de lokale boer bij wijze van spreke zijn producten bij ons in de keuken brengen. Verser - en eerlijker - kan dus niet!”

De aankleding van het eten
Een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner staat nooit op zichzelf. Om een gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen, is de aankleding ook heel belangrijk! Daarnaast is het belangrijk dat het eten bij het type evenement past. “We gaan altijd eerst met de opdrachtgever om de tafel”, vertelt Henry. “Hierbij kijken we in het uitgebreide foodbook welke gerechten het beste bij de opdrachtgever passen. Daarna praten we verder over het eten, de eventuele allergiewensen en de aankleding. We zorgen er altijd voor dat ieder eetmoment een plaatje is!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons foodbook aan!

Bij de Rijtuigenloods kun je terecht voor evenementen in alle soorten en maten. Wil je genieten van heerlijk eten? Dan zit je met de creatieve catering wel goed. Eet smakelijk!

Jouw evenement organiseren met creatieve catering in de Rijtuigenloods? Neem contact op!

Op deze pagina:
Maak je congres tot een succes met creatieve catering

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!