Waterinnovatieprijs 2017

Op 27 november wordt in De Rijtuigenloods de Waterinnovatieprijs uitgereikt. De Unie van Waterschappen reikt de prijs elk jaar uit aan innovatieve waterprojecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen: waterveiligheid, schoon water en voldoende water.

De prijs

De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank reiken in elk van de 4 categorieën een glaskunstwerk van kunstenaar Gert Bullée uit. Daarnaast bieden de Unie, de Topsector Water, STOWA en het Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water meerdere versnellingstrajecten aan.

De jury

De inzendingen voor de Waterinnovatieprijs worden door een deskundige jury onder leiding van Lidewijde Ongering, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, beoordeeld op hun innovatieve, duurzame karakter, de haalbaarheid en toegevoegde waarde. Begin november worden de genomineerden bekend gemaakt, waarna het publiek de kans krijgt op hun favoriete innovatie te stemmen voor de Publieksprijs. De feestelijke prijsuitreiking van de Waterinnovatieprijs vindt plaats op maandag 27 november in de Rijtuigenloods te Amersfoort.

Meer informatie via www.waterinnovatieprijs.nl

Op deze pagina:
Waterinnovatieprijs 2017

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!