Organiseer jouw eindejaarsbijeenkomst in De Rijtuigenloods!

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Het klinkt misschien nog wat vroeg, maar dit is hét moment om jouw eindejaarsbijeenkomst te organiseren! De Rijtuigenloods hiervoor dé perfecte locatie met een industrieel karakter, waar je moeiteloos tot 2.000 personen ontvangt. Met een grote feestzaal en 15 subruimtes heb je alle ruimte voor jouw eindejaarsbijeenkomst. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!


Successen vieren doe je samen!
Organiseer een eindejaarsbijeenkomst om stil te staan bij de successen van afgelopen jaar en alvast vooruit te blikken op komend jaar. Dit draagt ongetwijfeld bij aan het teamgevoel en de motivatie van je medewerkers en/of relaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spetterend kerstfeest of winterfair? Of liever een eindejaarsborrel, waarbij je gezellig kunt bijkletsen onder genot van een hapje en drankje? Beklim het podium en geef een mooie speech. Wat je plannen ook zijn, begin vandaag nog met plannen. Of je het nu met collega’s en/of relaties viert; in De Rijtuigenloods in Amersfoort wordt het ongetwijfeld een succes!

Met onze faciliteiten maken we jouw eindejaarsbijeenkomst onvergetelijk!
Maak indruk op je gasten en geef het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Wij hebben alle faciliteiten in huis om jouw eindejaarsbijeenkomst tot een succes te maken. Over de techniek, catering en entertainment hoef jij je dus geen zorgen te maken. Afhankelijk van jouw wensen, toveren wij De Rijtuigenloods om in een gezellig kerst- of winterdecor: van een curlingbaan tot snowboard simulator, van glühwein tot oliebollen en van een santa slee tot heel veel kerstbomen. Klinkt goed, toch?!


Jouw eindejaarsbijeenkomst in De Rijtuigenloods?
Dat begrijpen wij! Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling! Neem gerust contact met ons op.

Liever een andere locatie? Ontdek dan ook de Midden Nederland Hallen in Barneveld of de Mauritskazerne in Ede. Net als De Rijtuigenloods vallen deze locaties onder Next Venue. 

Op deze pagina:
Organiseer jouw eindejaarsbijeenkomst in De Rijtuigenloods!

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!