Altijd duurzaam eten op jouw event

Wil je een verantwoord en duurzaam evenement organiseren? Vergeet dan de catering niet. Als je kiest voor producten uit de korte voedselketen, leggen jouw lunch, diner, hapjes en drankjes veel minder kilometers af. Next Venue maakt het je gemakkelijk om een event met een lagere ‘foodprint’ te organiseren. 

Rechtstreeks van het land naar jouw event
De catering op Next Venue-locaties wordt namelijk verzorgd door Neder Groep. Zij weten waar je de lekkerste lokale producten haalt. En brengen die rechtstreeks van de boeren, bakkers en brouwers naar jouw evenement. Doordat er geen tussenschakels zijn, is er minder transport nodig. Goed voor het milieu dus. Ook hoeven er minder partijen wat te verdienen aan wat je jouw gasten serveert. Daardoor krijgen voedselmakers een eerlijke prijs en betaal jij niet te veel voor de catering tijdens jouw event!

Foodbook vol lekkere, lokale inspiratie
Van lunch tot diner en van tussendoortjes tot borrel; in het foodbook van Next Venue vind je voor elk moment van de dag lekkere opties met lokale en seizoensgebonden producten. Serveer gasten bij de lunch bijvoorbeeld versgebakken Veluws brood, soep van buitenbeentjes en salade van Hollandse quinoa. Of geniet van bitterballen met Bommelerwaards rund bij een kloosterbiertje uit de Amsterdamse Bijlmer of verse sap uit de Flevopolder. Voor het diner kies je uit de lekkerste lokale buffetten, shared dinners en BBQ-arrangementen. Samen voedselverspilling tegengaan
Tijdens jouw evenement wil je natuurlijk dat gasten niets tekortkomen. Logisch. We zorgen dus dat er altijd genoeg is. Maar het is ook zonde als er veel overblijft en weggegooid moet worden. Daarom kijken we samen hoe we voedselverspilling kunnen tegengaan. Een actief no-showbeleid helpt daarbij. Blijft er toch wat over? Dan mag je dat bij Next Venue-locaties meenemen. Zo gaat er niets verloren! 

Stel online jouw eventcatering samen
Smaakt dit naar meer? Stel dan online jouw evenement samen. Gewoon lekker waar en wanneer jou dat uitkomt. In de online offerteconfigurator van Next Venue vind je ook alle duurzame en verantwoorde foodkeuzes voor jouw event. Kiezen, klikken en je hebt de offerte voor jouw evenement bij elkaar. Zo gemakkelijk kan het organiseren van een verantwoord evenement zijn!

Op deze pagina:
Altijd duurzaam eten op jouw event

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!