Ruime en unieke locatie voor een beurs of expositie

Op zoek naar een unieke locatie om een beurs te organiseren? De Rijtuigenloods heeft een vloeroppervlak van 3300 m2 met volop ruimte voor stands, informatiepleinen, cateringcorners en andere faciliteiten. De historische treinwagons als mobiele subruimtes geven de beurs een extra dimensie. Natuurlijk is er krachtstroom aanwezig en de grote roldeuren (vrachtwagens rijden zo naar binnen) maken de beursopbouw eenvoudig.

De locatie 
Welkom in De Rijtuigenloods. Een inspirerend industrieel rijksmonument met een hoge constructie, schitterend lichtinval en authentieke industriële spoorelementen.

Alle voordelen op een rij

 • Exclusiviteit
  Je huurt De Rijtuigenloods altijd exclusief en beschikt de hele dag over het complete gebouw. Dit betekent dat jullie de locatie flexibel kunnen inrichten in de gewenste stijl.
 • 3300 m² vrij in te delen vloeroppervlak
  De Rijtuigenloods is gelijkvloers en flexibel in te richten met stands en overige beursactiviteiten. De Rijtuigenloods heeft 16 zalen (waaronder originele treinrijtuigen). De grootste ruimte is 2850 m² en daarnaast zijn er ook enkele subzalen aanwezig van 30 tot 150 m².
 • Full-service locatie
  Naast advies qua locatie-indeling, inrichting en culinaire & technische invulling denken onze medewerkers ook graag mee voor die efficiënte standbouwer of leuke culinaire toevoeging. We beschikken over jarenlange ervaring en denken graag mee.
 • Gelijkvloers
  De Rijtuigenloods is een overzichtelijke locatie doordat het pand gelijkvloers is. Dit zorgt ervoor dat exposanten en bezoekers elkaar makkelijk vinden. Daarnaast is de locatie in meerdere ruimtes op te delen zodat een beurs, een plenaire setting, workshops en VIP-ontvangst tegelijkertijd kunnen plaatsvinden.
 • Een geweldige historie
  De Rijtuigenloods biedt met zijn 100 jaar en vroegere bestemming als onderhoudsloods voor rijtuigen een prachtig decor voor een beurs. De rails door de locatie, de takels in het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats zijn prachtige decoratieve elementen.
 • Capaciteit
  De Rijtuigenloods heeft een capaciteit van 2000 personen, ook de garderobe is geschikt voor dit aantal. Daarnaast is er een 8 meter lange registratiebalie aanwezig, zodat een vlotte doorstroom geen enkel probleem is.
 • Goed bereikbaar
  De rijtuigenloods ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar per auto via de snelwegen A1 of A28. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, de rijtuigenloods ligt op 500 meter van station Amersfoort Centraal.
 • Goede parkeergelegenheid
  De Rijtuigenloods beschikt over 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Een uitbreiding hierop is mogelijk. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij altijd parkeerbegeleiding. Een warm welkom voor jullie gasten!
 • Overnachtingsmogelijkheden vlakbij
  Op loopafstand van De Rijtuigenloods tref je twee hotels aan. NH Amersfoort (114 kamers) en Mercure Hotel Amersfoort Centre (142 kamers). Op korte rijafstand zijn diverse andere hotels gevestigd.
 • De Rijtuigenloods is duurzaam
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key. Deze Green Key (voorheen Milieubarometer) is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl

Impressies van beurzen in De Rijtuigenloods

Location

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.