Ruime en unieke locatie voor een beurs of expositie

Op zoek naar een industriële beurslocatie? De Rijtuigenloods heeft een vloeroppervlak van 3300 m2 met volop ruimte voor stands, informatiepleinen, cateringcorners en andere faciliteiten. De historische treinwagons als mobiele subruimtes geven de beurs een extra dimensie. Natuurlijk is er krachtstroom aanwezig en de grote roldeuren (vrachtwagens rijden zo naar binnen) maken de beursopbouw eenvoudig.

De locatie 
De Rijtuigenloods biedt met zijn 100 jaar en vroegere bestemming als onderhoudsloods voor rijtuigen een prachtig decor voor een beurs. De rails door de locatie, de takels in het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats zijn prachtige decoratieve elementen. De locatie ligt op loopafstand van Station Amersfoort en is goed te bereiken met de auto. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken voor jullie bezoekers.

Alle voordelen op een rij

 • Verschillende beursopstellingen
  De Rijtuigenloods is een overzichtelijke beurslocatie doordat het pand gelijkvloers is. Dit zorgt ervoor dat exposanten en bezoekers elkaar makkelijk vinden. Daarnaast is de locatie in meerdere ruimtes op te delen zodat een beurs, een plenaire setting, workshops en VIP-ontvangst tegelijkertijd kunnen plaatsvinden.

  Alle ruimtes zijn flexibel in te richten met stands en overige beursactiviteiten. De Rijtuigenloods heeft 16 zalen waaronder originele treinrijtuigen voor de optimale beleving van de locatie. De grootste ruimte is 2850 m² en daarnaast zijn er subzalen aanwezig van 30 tot 150 m².
 • Full-service locatie
  Onze ervaren eventmanagers adviseren graag over de locatie-indeling, inrichting en culinaire & technische invulling. Ook voor standbouw kun je bij ons terecht. Zo organiseren we samen een geslaagde beurs in De Rijtuigenloods.

  Heb je nog iets anders nodig? Ons team bespreekt graag alle mogelijkheden.
 • Overnachtingsmogelijkheden vlakbij
  Op loopafstand van De Rijtuigenloods tref je twee hotels aan. NH Amersfoort (114 kamers) en Mercure Hotel Amersfoort Centre (142 kamers). Op korte rijafstand zijn diverse andere hotels gevestigd.
 • Voldoende capaciteit
  Organiseer een beurs voor 200 tot 2.000 personen in De Rijtuigenloods. Ontvang de bezoekers aan onze 8 meter lange registratiebalie met garderobe voor een vlotte doorstroom naar de beursvloer.
 • Centraal gelegen
  De Rijtuigenloods ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar via de A1 of A28. Bij aankomst kunnen jouw gasten gratis parkeren op eigen terrein met aanwezige parkeerbegeleiding.

  Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, De Rijtuigenloods ligt op 500 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal.
 • De Rijtuigenloods is duurzaam
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key. Deze Green Key (voorheen Milieubarometer) is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl

Impressies van beurzen in De Rijtuigenloods

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.