Historisch, inspirerend en onvergetelijk

Tijdens een bedrijfsfeest, jubileumfeest of receptie draait alles om beleving. Bij een industrieel rijksmonument als De Rijtuigenloods zit dat wel goed. Wedden dat jouw gasten onder de indruk zijn van de hoge ruimte, authentieke spoordetails, historische treinwagons en bijzondere lichtinval? 

Dat maken we af met hoogwaardige faciliteiten en horeca. De Rijtuigenloods is uiteraard flexibel in te richten in jullie gewenste stijl, waardoor elk gezelschap zich er thuis voelt.

Alle voordelen op een rij

 • Diverse zalen
  Doordat De Rijtuigenloods over meerdere subruimtes beschikt kun je een verscheidenheid aan activiteiten tegelijk laten plaatsvinden. Zo kun je naast het hoofdpodium ook een lounge-area en bruincafé creëren. Of wat dacht je van een comedytrain, mini casino of cocktail/gin-tonic bar?
 • Full-service locatie
  Onze ervaren eventmanagers denken graag mee over een knallend entertainment, een fantastische cocktailbar, de inrichting en de culinaire & technische invulling. Zo organiseren we samen een geslaagd feest in De Rijtuigenloods.

  Heb je nog iets anders nodig? Ons team bespreekt graag alle mogelijkheden.
 • Overnachtingsmogelijkheden vlakbij
  Op loopafstand tref je twee hotels aan. NH Amersfoort (114 kamers) en Mercure Hotel Amersfoort Centre (142 kamers). Op korte rijafstand zijn diverse andere hotels gevestigd.
 • Exclusiviteit
  Je huurt De Rijtuigenloods altijd exclusief en kan gebruik maken van 3300 m2 vrij in te delen vloeroppervlak.
 • Voldoende capaciteit
  Organiseer een compleet verzorgde feestavond voor 200 tot 2.000 personen in De Rijtuigenloods. Ook de garderobe is geschikt voor dit aantal.
 • Goed bereikbaar
  De Rijtuigenloods ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar via de A1 of A28. Bij aankomst kunnen jouw gasten parkeren op eigen terrein met aanwezige parkeerbegeleiding.

  Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, De Rijtuigenloods ligt op 500 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal.
 • Duurzaamheid
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key, wat waarborgt dat aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid is voldaan. Deze Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl
 • Parkeergelegenheid
  De Rijtuigenloods beschikt over 400 parkeerplaatsen op eigen terrein. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij altijd parkeerbegeleiding. Een warm welkom voor jullie gasten!

Impressies van feesten in De Rijtuigenloods

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.