Navigatie

Adres: Piet Mondriaanlaan

Na het helemaal uitrijden van de laan arriveer je bij het Station Noordzijde en Q-Park. Naast het Q-park aan de linkerkant ligt een weg richting De Rijtuigenloods, deze ga je op. Je bent nu gearriveerd bij De Rijtuigenloods.

Vanuit de richting Amsterdam (A1):

Neem op de A1 richting Amersfoort afslag 12 richting Bunschoten-Spakenburg (N199). Je rijdt nu op de Bunschoterstraat richting centrum. Draai bij afslag Dierenpark naar links de Amsterdamseweg op. Houd voor het spoorwegviaduct rechts aan. Neem op de rotonde de 2e afslag richting Station Noordzijde/Q-park. Volg de weg die links naast Q-park loopt. Je bent nu gearriveerd bij De Rijtuigenloods.

Vanuit de richting Utrecht (A28):

Neem de A28 richting Amersfoort. Volg op het knooppunt Rijnsweerd de A28 richting Amersfoort. Neem na 15 km afslag 5 Maarn richting Amersfoort. Volg de weg rechtdoor via de Leusderweg die overgaat in de Arnhemseweg. Ga linksaf op de T-splitsing de Stadsring op. Volg de stadsring, houd voor het spoorviaduct rechts aan, de weg gaat hier omhoog. Neem op de rotonde de 4e afslag richting Station Noordzijde/Q-park. Volg de weg die links naast Q-park loopt. Je bent nu gearriveerd bij De Rijtuigenloods. 

 Vanuit de richting Zwolle (A28):

Neem op de A28 richting Amersfoort afslag 8 richting Amersfoort. Sla linksaf bij Hogeweg. Volg de Stadsring, houd voor het spoorviaduct rechts aan, de weg gaat hier omhoog. Neem op de rotonde de 4e afslag richting Station Noordzijde/Q-park. Volg de weg die links naast Q-park loopt. Je bent nu gearriveerd bij De Rijtuigenloods. 

Met de trein

Je neemt de trein naar Station Amersfoort. Neem uitgang Noordzijde/Piet Mondriaanplein. Zodra je het station verlaat zie je links van je Q-Park. Links naast Q-park loopt een weg, deze ga je op. Je bent gearriveerd bij De Rijtuigenloods.

Plan mijn reis  Routeplanner  Download Routebeschrijving

Faciliteiten

 • Centrale ligging
  De Rijtuigenloods ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar per auto via de snelwegen A1 of A28.
 • Voldoende parkeergelegenheid
  De Rijtuigenloods beschikt over 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Een uitbreiding hierop is mogelijk. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij altijd parkeerbegeleiding. Een warm welkom voor jullie gasten!
 • Station Amersfoort op loopafstand
  Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, De Rijtuigenloods ligt op 500 meter van station Amersfoort Centraal.
 • Elektrische laadpalen
  Wie De Rijtuigenloods met de auto bezoekt kan gratis parkeren op eigen terrein. Daarnaast zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!