Spectaculair retail-event in De Rijtuigenloods

Meer dan 120 retailpartners van Thomas Cook lieten zich tijdens het 'join the ride event' onderdompelen in vakantiesferen en kregen informatie over het nieuwste reisaanbod van komend seizoen. 

Bezoekers van het evenement werden tegen het einde van de middag ontvangen op het vakantieplein in De Rijtuigenloods.  “De locatie was omgetoverd tot een markt met kraampjes en eettentjes”, vertelt evenementenorganisator Rogier van Buuren. “Van Aziatische gerechten tot een hamburgerkraam. Er was voor ieder wat wils én het was super lekker!”

Na een heerlijke maaltijd konden de bezoekers zich aansluiten bij één van de presentaties in de treinwagons. Deze bleken perfect geschikt voor de presentaties, vertelt Rogier. “Thomas Cook is ooit begonnen als organisator van treinreizen. De locatie sloot dus volledig aan bij de geschiedenis van onze organisatie! Bovendien verras je de gasten hier echt mee.” In de plenaire zaal werden de gasten verrast door stemkunstenaar Niek Boes. Onder het genot van een borrel en DJ werd de avond afgesloten met een muzikaal optreden. “De sfeer zat er goed in en alles verliep op rolletjes. Een geslaagd event!”

Op deze pagina:
Spectaculair retail-event in De Rijtuigenloods

Retail-event Thomas Cook

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!