Inspirerende evenementen

Mensen bij elkaar brengen, verbinden en versterken. Dat is wat ons motiveert bij het organiseren van bijeenkomsten in onze industriële evenementenlocatie. Ter inspiratie een overzicht van enkele spraakmakende events die onlangs plaatsvonden:

Veris Bouwmaterialengroep organiseerde de Home Expo16. Dé afbouwbeurs met een een kleurrijk totaaloverzicht van de afbouwbranche. Verspreid over 3 dagen kregen bezoekers de gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, elkaar te inspireren maar natuurlijk ook om zich te laten informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op afbouwgebied. Met een divers aanbod van ruim 75 bedrijven. Een niet te missen vakbeurs voor elke bouwprofessional!

De Rijtuigenloods versterkte het thema 'Op het juiste spoor' van het Nationaal Golf Congres. Gasten uit het hele land kwamen bijeen voor inspiratie, visie en praktische voorbeelden. Organisator Cynthia gaf achteraf aan: ''De locatie heeft een unieke uitstraling, wat bij veel mensen in het begin een wauw-effect gaf.''

Ook politieke partijen weten ons te vinden. Zo werd het partijcongres van de PvdA bij De Rijtuigenloods gefaciliteerd, waarbij de top van de partij bijeenkwam. Fractievoorzitter en politiek leider Diederik Samsom en vicepremier Lodewijk Asscher spraken de partijgenoten toe. Beelden van het congres kwamen in elk nieuwsbulletin naar voren.

De Nationale Diabetes Dag is het tweejaarlijks top-event in de zorgsector dat focust op volksziekte nummer 1: diabetes. Een thuiswedstrijd voor Amersfoortse organisator De Nederlandse Diabetes Federatie. Ook zij voerde de thematiek van de locatie door in hun programma met een heus spoorboekje die de bezoekers door de 5 themalijnen loodste in de 15 subzalen.

Inspiratie opgedaan?

Inspiratie opgedaan voor een volgend evenement? Door het organiseren van uiteenlopende evenementen per jaar beschikken wij over de juiste kennis om een succes te maken van jouw bijeenkomst. Kom vrijblijvend langs voor een locatiebezoek. Neem direct contact met ons op.

 

Op deze pagina:
Inspirerende evenementen

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!