Conferentiecentrum en congreslocatie in Utrecht en omgeving

Een inspirerende congreslocatie in omgeving Utrecht die gasten al bij binnenkomst het wow-gevoel bezorgd. Welkom in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Een industrieel rijksmonument waar de historie tastbaar is, maar de faciliteiten hypermodern. De locatie beschikt over 3300 m2 gelijkvloers oppervlak met een grote plenaire zaal en vijftien subruimtes. Zo zijn onze oude treinwagons perfect voor bijvoorbeeld workshops, debatten en subsessies. Kortom De Rijtuigenloods is de ideale uitvalsbasis als congreslocatie of conferentiecentrum in de buurt van Utrecht. Nieuwsgierig? We geven jullie graag een rondleiding!

Lees en bekijk meer beelden > 

Faciliteiten

 • Veel subruimtes
  De Rijtuigenloods biedt 15 subruimtes variërend van 25 tot 140 personen. Van een droogcabine tot een onderdelendepot of zelfs unieke treinrijtuigen!
 • Openbaar vervoer op loopafstand
  De Rijtuigenloods bevindt zich op 5 minuten lopen van Amersfoort Centraal Station; een belangrijk knooppunt in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Ook zijn vanaf hier diverse busverbindingen.
 • Goede bereikbaarheid & parkeergelegenheid
  De Rijtuigenloods is met de auto uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A28 en A1. De locatie beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij altijd parkeerbegeleiding. Een warm welkom voor uw gasten!
 • Full-service locatie
  Naast advies qua locatie-indeling, inrichting en culinaire & technische invulling denken onze medewerkers ook graag mee voor die inspirerende spreker, tips voor het uitnodigingstraject en creatieve manieren van kennis delen. We beschikken over jarenlange ervaring en delen dit graag met u.
 • Exclusiviteit
  Je huurt De Rijtuigenloods altijd exclusief en kun je gebruik maken van 3000 m2 vrij in te delen vloeroppervlak.
 • Scherp geprijsd
  De Rijtuigenloods introduceert een Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts € 53,50 per persoon! Dit is inclusief locatiehuur, audiovisuele middelen, cateringarrangement, personeel en inrichting.
 • Een geweldige historie
  De Rijtuigenloods biedt met zijn 100 jaar en vroegere bestemming als onderhoudsloods voor rijtuigen een prachtig decor voor uw congres. De rails door de locatie, de takels in het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats zijn prachtige decoratieve elementen.
 • De Rijtuigenloods is duurzaam
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key, wat waarborgt dat aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid is voldaan. Deze Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.