Tijdelijk 50% korting op de locatiehuur

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een congres, bijeenkomst of bedrijfsfeest? Start dan nu met organiseren van je evenement bij De Rijtuigenloods en geniet van een leuke korting!

Boek voor 30 april en profiteer van een gereduceerd tarief op bedrijfsfeesten, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten die in 2020 plaatsvinden. 

Het grote voordeel? 50% korting op de huur van een exclusieve locatie met moderne faciliteiten. Daarnaast zijn er onbeperkte mogelijkheden op het gebied van catering, teambuildingactiviteiten en entertainment. Adviseurs zitten voor je klaar om mee te denken over de juiste invulling. Vraag naar de mogelijkheden!

Alle voordelen op een rij

 • Verschillende opstellingen
  De Rijtuigenloods is in meerdere ruimtes op te delen zodat een een plenaire setting, subsessies, workshops en VIP-ontvangst tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Er zijn 16 zalen waaronder originele treinrijtuigen voor de optimale beleving van de locatie. De grootste ruimte is 2850 m² en daarnaast zijn er subzalen aanwezig van 30 tot 150 m².
 • Full-Service Locatie
  Onze ervaren eventmanagers denken graag mee over een inhoudelijk sterk programma, entertainment, de locatie-indeling, inrichting en de culinaire & technische invulling. Zo organiseren we samen een geslaagde congres in De Rijtuigenloods.

  Heb je nog iets anders nodig? Ons team bespreekt graag alle mogelijkheden.
 • Overnachtingsmogelijkheden dichtbij
  Op loopafstand tref je twee hotels aan. NH Amersfoort (114 kamers) en Mercure Hotel Amersfoort Centre (142 kamers). Op korte rijafstand zijn diverse andere hotels gevestigd.
 • Voldoende capaciteit
  Organiseer een compleet verzorgde congres voor 200 tot 2.000 personen in De Rijtuigenloods.
 • Centraal gelegen
  De Rijtuigenloods ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar via de A1 of A28. Bij aankomst kunnen jouw gasten parkeren op eigen terrein met aanwezige parkeerbegeleiding.

  Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, De Rijtuigenloods ligt op 500 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal.
 • Duurzaamheid
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key. Deze Green Key (voorheen Milieubarometer) is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl