Inspirerende locatie voor een onvergetelijke congres

Inspireer bezoekers van jullie congres, symposium of zakelijke bijeenkomst met een unieke locatie die tot de verbeelding spreekt. En het liefst een locatie die de gasten al bij binnenkomst het wow-gevoel bezorgt. Welkom in De Rijtuigenloods. Een industrieel rijksmonument waar de historie tastbaar is, maar de faciliteiten hypermodern. 

De locatie beschikt over 3300 m2 gelijkvloers oppervlak met een grote plenaire zaal en vijftien subruimtes. Zo zijn onze oude treinwagons perfect voor bijvoorbeeld workshops, debatten en subsessies. Bovendien is De Rijtuigenloods centraal gelegen in Nederland, en wel in hartje Amersfoort onder de rook van Utrecht. Nieuwsgierig? We geven graag een rondleiding!

Alle voordelen op een rij

 • 3300 M² vrij in te delen vloeroppervlak
  De Rijtuigenloods is gelijkvloers en flexibel in te richten met stands en overige beursactiviteiten. De Rijtuigenloods heeft 16 zalen (waaronder originele treinrijtuigen). De grootste ruimte is 2850 m² en daarnaast zijn er ook enkele subzalen aanwezig van 30 tot 150 m².
 • Veel subruimtes
  De Rijtuigenloods biedt 15 subruimtes variërend van 25 tot 140 personen. Van een droogcabine tot een onderdelendepot of zelfs unieke treinrijtuigen!
 • Full-service locatie
  Naast advies qua locatie-indeling, inrichting en culinaire & technische invulling denken onze medewerkers ook graag mee voor die inspirerende spreker, tips voor het uitnodigingstraject en creatieve manieren van kennis delen. We beschikken over jarenlange ervaring en delen dit graag met u.
 • Exclusiviteit
  Je huurt De Rijtuigenloods altijd exclusief en beschikt de hele dag over het complete gebouw. Dit betekent dat jullie de locatie flexibel kunnen inrichten in de gewenste stijl.
 • Een geweldige historie
  De Rijtuigenloods biedt met zijn 100 jaar en vroegere bestemming als onderhoudsloods voor rijtuigen een prachtig decor voor uw congres. De rails door de locatie, de takels in het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats zijn prachtige decoratieve elementen.
 • Scherp geprijsd
  De Rijtuigenloods introduceert een Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts € 53,50 per persoon! Dit is inclusief locatiehuur, audiovisuele middelen, cateringarrangement, personeel en inrichting.
 • Goed bereikbaar
  De Rijtuigenloods is met de auto uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A28 en A1. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, de rijtuigenloods ligt op 500 meter van station Amersfoort Centraal.
 • Parkeergelegenheid
  De Rijtuigenloods beschikt over 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Een uitbreiding hierop is mogelijk. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij altijd parkeerbegeleiding. Een warm welkom voor jullie gasten!
 • Capaciteit
  De Rijtuigenloods heeft een capaciteit van 2000 personen, ook de garderobe is geschikt voor dit aantal. Daarnaast is er een 8 meter lange registratiebalie aanwezig, zodat een vlotte doorstroom geen enkel probleem is.
 • De Rijtuigenloods is duurzaam
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key, wat waarborgt dat aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid is voldaan. Deze Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl

Impressies van congressen in De Rijtuigenloods

 

 

Location

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.