Jubileumdag met illusionist en inspiratiesessies

Hoe haal je alles uit het jubileum van jouw bedrijf? Door die mijlpaal niet alleen te vieren, maar ook meteen je relaties te inspireren! Dat deed Xelvin, detacheerder van ondernemende technici. 

Het bedrijf organiseerde het BrainworkX Tech Event 3.0 in de Rijtuigenloods. Een dag vol kennis en inspiratie, met ruimte voor vermaak en ontspanning. “Het tienjarig jubileum is een prachtige mijlpaal die mogelijk is gemaakt door de opdrachtgevers en medewerkers van Xelvin. Met het Tech Event BrainworkX wilde Xelvin hen bedanken en inspireren”, vertelt organisator Sophie Wouters van RVS Marketing. Op het programma stonden onder meer presentaties van hockeycoach Marc Lammers en illusionist Victor Mids. Verder waren er subsessies over onder meer mindfulness in business en de Escaperoom als hulpmiddel bij werving- en selectieprocedures.

“We zochten een locatie met de faciliteiten voor deze verschillende sessies. Een plek die bovendien voor alle relaties uit heel Nederland goed te bereiken zou zijn. De Rijtuigenloods beantwoordde aan al die wensen. De industriële uitstraling sprak ons ook erg aan vanwege de doelgroep van het Tech Event. Aansluitend op het officiële programma werden de aanwezigen uitgenodigd voor een netwerkborrel.

De gasten konden bij verschillende food courts terecht. Er was voor ieder wat wils: van burgers die ter plekke werden bereid tot heerlijke pasta’s en Aziatische noodle-specialiteiten. De bezoekers vonden de dag goed verzorgd. We zijn dan ook meer dan tevreden over onze eerste kennismaking het de Rijtuigenloods.”

 

 

Foto's MUPH Photography

 

Op deze pagina:
Jubileumdag met illusionist en inspiratiesessies

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!