Warm welkom tijdens leiderschapsdag

Als twee organisaties gezamenlijk verdergaan, brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee. Zo’n 300 leiders van zorgorganisaties Pluryn en Intermetzo kwamen voor het eerst bij elkaar in De Rijtuigenloods. ‘Samen onderweg’ was de titel, en elkaar ontmoeten, verbinden en delen stonden centraal.

Deze zomer was de fusie een feit en in De Rijtuigenloods maakten de medewerkers (nader) kennis met elkaar. “Ook de nabije toekomst kwam aan bod: waar staan we, waar gaan we naartoe en zitten we op het juiste spoor”, vertelt Erica Schouten van Pluryn.

“We begonnen ‘s ochtends met koffie en een leuke opdracht, waarbij mensen zich moesten mengen. Het officiële programma volgde in de grote zaal. Daarna gingen we uiteen in kleine groepen voor een aantal workshops. Tussendoor kwamen we weer bij elkaar voor de lunch en uiteindelijk voor de borrel.”

De Rijtuigenloods bleek alles in huis te hebben voor zo’n kennismakingsdag. “Een centrale ligging, veel ruimte en goede bereikbaarheid voor de Intermetzo-collega’s waren voor ons essentieel”, vertelt Erica Schouten van Pluryn.

Onderscheidende locatie

“Daarnaast wilden we voor deze speciale dag een onderscheidende en verfrissende locatie. Dan is De Rijtuigenloods perfect! Er zijn zoveel bijzondere ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Neem bijvoorbeeld de oude treinwagons. Die waren heel geschikt voor onze workshops. En het thema kwam overal terug. De toegangskaarten voor de workshops bijvoorbeeld waren treintickets. En de conducteur drukte op de gong als het tijd was voor de volgende ronde.

Het personeel is flexibel, denkt met je mee en regelt alles. Van de duurzame lunch tot het speciale podium met de uitbouw die we nodig hadden voor het officiële programma. Echt top!”

Op deze pagina:
Warm welkom tijdens leiderschapsdag

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!