De perfecte locatie voor een bedrijfsevenement!

Op zoek naar de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement? In De Rijtuigenloods hebben al heel wat medewerkers van verschillende bedrijven het glas geheven! Zo ook de collega's van Hewlett-Packard tijdens het geslaagde HPE Channel New Year Event.

Bedrijfsevenement als bedankje
Tijdens het evenement werden partners van HPE bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Er werden korte speeches gegeven door Michiel van Vlimmeren (Managing Director van HPE Nederland) en Marco Lesmeister (HPE Director Channel, SMB and Service Providers). Lesmeister benadrukte dat een echte Trusted Partner voor HPE kiest. Partners zoals Axez, Axians, Centric en Centralpoint.nl en enkele andere partners benadrukken dat ze zichzelf zien als een échte Trusted Partner. Ook werd er naar de toekomst gekeken en naar de groeikansen voor HPE.

Industriële locatie als decor
De Rijtuigenloods met haar authentieke uitstraling bood het ideale decor voor dit vernieuwende evenement, waarin er werd teruggeblikt op de bedrijfsvoering. Ook de ruimte voor een grote groep en de verschillende subruimtes waren grote pluspunten voor het evenement. Tijdens de netwerkborrel was er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Een singer-songwriter maakte de sfeer compleet. 

Deze bedrijven zijn ook blij met De Rijtuigenloods
Het evenement van Hewlett-Packard was één van de vele geslaagde evenementen in De Rijtuigenloods. Zo vond hier, na een succesvolle vorige editie, opnieuw de Dag van de ZZP'er plaats en was Koningin Maxima te gast bij het evenement van Het Begint met Taal. Benieuwd wat De Rijtuigenloods voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

 

Op deze pagina:
De perfecte locatie voor een bedrijfsevenement!

HPE Channel New Year Rijtuigenloods

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!