Circulerende verwarming in De Rijtuigenloods

Enquêtes sturen naar aanleiding van een evenement is 1 ding. Daadwerkelijk wat doen met de input is wat anders. Op deze manier blijf je als organisatie scherp en voorzie je in de behoefte van opdrachtgevers.
Hierdoor is vorig jaar een extra subzaal tot 150 personen gecreëerd in de Zandstraalcabine en is de plenaire zaal verplaatst waardoor er betere zichtlijnen zijn naar de presentatieschermen.

2016 zijn we ook begonnen met het doorvoeren van verbeteringen. Zo bleek de temperatuur in De Houtwagen en De Werkwagen een aandachtspunt. Onlangs zijn deze bijzondere subruimtes voorzien van verwarming en airconditioning met een circulerend luchtsysteem.

Hiermee bieden alle ruimtes in de grootse evenementenlocatie een temperatuur reguleringssysteem. Of het nu -20 of +35 graden is, in deze subruimtes zit je er altijd aangenaam bij, net zoals in alle andere zalen in de locatie. Wel zo prettig als je je aandacht bij die belangrijke subsessie moet houden, of actief moet deelnemen aan een kennisquiz.

Daarnaast is de garderobe uitgebreid met nieuwe rekken en een vergrote capaciteit, en is er nieuwe decoratie aangeschaft ter aankleding van de cateringbuffeten.
Dit alles omdat we streven naar 100% klanttevredenheid. Want goede en leuke reacties van opdrachtgevers en bezoekers is waar wij het voor doen!

  

Meer weten of een evenement op de planning? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op deze pagina:
Circulerende verwarming in De Rijtuigenloods

Titel voor foto's

Mauris efficitur porta nibh ac laoreet. 

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!