De Rijtuigenloods gaat weer voor goud

Duurzaamheid speelt al jaren een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van De Rijtuigenloods. Na de jaarlijkse herkeuring mochten wij voor het zesde jaar op rij het Gouden Green Key keurmerk in ontvangst nemen.

We hebben het aantal optionele maatregelen flink kunnen uitbreiden. Zo hebben we oplaadzuilen geplaatst voor electrische auto's en zijn we een samenwerking gestart met Stichting Amerpoort en MBO Amersfoort.

Cliënten en begeleiders van De Amerpoort helpen ons o.a. met het schilderen en onderhouden van het meubilair. Hiermee bieden wij hen een leuke, afwisselende dagbesteding aan. De studenten voeren diverse werkzaamheden uit in het kader van het project 'Stagevaardig'. Het doel is dat de studenten uiteindelijk voldoende zelfvertrouwen en vaardigheden hebben om de stage voort te zetten op een reguliere stageplek.

Internationaal keurmerk

Green Key (voorheen de Milieubarometer) is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Bedrijven met een Green Key keurmerk moeten voldoen aan verplichte en optionele maatregelen met betrekking tot milieuzorg en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Green Key Nederland kent drie niveaus: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger de classificatie. Meer informatie kunt u vinden op de website

Op deze pagina:
De Rijtuigenloods gaat weer voor goud

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!