EventSummit 2023: Ontdek De Rijtuigenloods!

Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende evenement? Dan hebben wij goed nieuws! Op donderdag 9 maart vindt namelijk alweer de 15de editie van EventSummit plaats: de grootste beurs voor eventprofessionals. Van 10.30 uur tot 17.00 uur ben jij van harte welkom in hal 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht. De Rijtuigenloods is er, namens Next Venue, ook weer bij. En wat hebben we er zin in! Dominique van den Sigtenhorst (accountmanager De Rijtuigenloods) vertelt in deze blog wat je van ons kunt verwachten. Benieuwd? Lees snel verder! 

Dominique: ‘’Je kunt onze stand vinden in de Utrecht Regio. Ik vertel je deze dag graag alles over de mogelijkheden van De Rijtuigenloods. De Rijtuigenloods is een toffe, industriële locatie die al meer dan 100 jaar spoorhistorie ademt. Deze locatie is onderdeel van Next Venue, dus naast deze locatie hebben we ook genoeg andere bijzondere en unieke locaties in onze portefeuille. Ook vertel ik je hier graag alles over. Met meerdere evenementenlocaties en evenementenconcepten voor zowel online, hybride als fysieke bijeenkomsten is er namelijk altijd een optie die voldoet aan jouw wensen!’’

Ontdek ons concept!
‘’Is het vinden van een geschikte eventlocatie voor jou ook elke keer weer een uitdaging? Kom dan zeker even langs op onze stand! We nemen je namelijk op een leuke manier mee in de mogelijkheden, waardoor jij jouw ideale Next Venue locatie ontdekt! Hoe we dit doen? Dat houd ik graag nog even geheim, dus komt het ontdekken op 9 maart! Ik kan je wel alvast verklappen dat je een leuke goodiebag van ons meekrijgt!’’ vertelt Dominique enthousiast.

Waarom EventSummit?
Jouw volgende evenement weer nét wat beter dan de laatste keer. Je wilt blijven verrassen, maar het vinden van nieuwe locaties, sprekers en entertainment is een tijdrovende klus. Op de EventSummit vind je het allemaal in één. Dé ideale plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende event! Naast onze stand in de Utrecht Regio vind je hier ook:

  • 12000 m2 beursvloer met 350 exposanten, mooi entertainment en leuke activiteiten
  • Uitgebreid gratis inhoudsprogramma met diverse aansprekende keynote sprekers
  • Heerlijk eten en drinken bij diverse foodtrucks, barista's, cocktailbarretjes
  • Netwerken met 3500 branchegenoten https://www.derijtuigenloods.nl/ 
  • Beroemde Netwerkborrel & dit jaar het Jubileumfeest!


Zien we jou op 9 maart?

Bestel dan snel jouw gratis tickets: https://eventsummit.nl/tickets

Op deze pagina:
EventSummit 2023: Ontdek De Rijtuigenloods!

Overige artikelen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!