Alles in één keer geregeld

Moderne faciliteiten en deskundige ondersteuning

Kies je voor De Rijtuigenloods? Dan scheelt je dat veel energie, tijd en stress. Je krijgt namelijk ondersteuning van ervaren evenementenadviseurs. Alles voor jouw evenement is bovendien al aanwezig: van podia en eventequipment tot verlichting en geluidsapparatuur. De catering wordt perfect afgestemd op jouw evement en zelfs het regelen van acts en entertainment kun je uitbesteden als je dat wilt. Makkelijk toch?

 

Industrieel rijksmonument

Maar wat deze locatie écht uniek maakt? Dat zijn de looks. Je proeft ruim 100 jaar spoorhistorie. Overal in dit industriële rijksmonument kom je namelijk authentieke spoorelementen tegen, zoals historische treinwagons

All-in zakelijke arrangementen

Beleef een onvergetelijk personeelsfeest met de Best Party Deal. En voor de organisator die een inspirerend dagprogramma voor ogen heeft, hebben we de Best Business Deal

Alle voordelen op een rij

 • Verschillende opstellingen
  De Rijtuigenloods is in meerdere ruimtes op te delen zodat een een plenaire setting, subsessies, workshops en VIP-ontvangst tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Er zijn 16 zalen waaronder originele treinrijtuigen voor de optimale beleving van de locatie. De grootste ruimte is 2850 m² en daarnaast zijn er subzalen aanwezig van 30 m² tot 150 m².
 • Full-service locatie
  Onze ervaren eventmanagers denken graag mee over een inhoudelijk sterk programma, entertainment, de locatie-indeling, inrichting en de culinaire & technische invulling. Zo organiseren we samen een geslaagde congres in De Rijtuigenloods.

  Heb je nog iets anders nodig? Ons team bespreekt graag alle mogelijkheden.
 • Exclusiviteit
  Je huurt De Rijtuigenloods altijd exclusief en beschikt de hele dag over het complete gebouw. Dit betekent dat jullie de locatie flexibel kunnen inrichten in de gewenste stijl.
 • Goed bereikbaar
  De Rijtuigenloods ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar via de A1 of A28. Bij aankomst kunnen jouw gasten parkeren op eigen terrein met aanwezige parkeerbegeleiding, en wel in hartje Amersfoort onder de rook van Utrecht.

  Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem, De Rijtuigenloods ligt op 500 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal.
 • Voldoende capaciteit
  De Rijtuigenloods heeft een capaciteit van 200 tot 2000 personen, ook de garderobe is geschikt voor dit aantal. Daarnaast is er een 8 meter lange registratiebalie aanwezig, zodat een vlotte doorstroom geen enkel probleem is.
 • De Rijtuigenloods is duurzaam
  De Rijtuigenloods beschikt over een gouden Green Key, wat waarborgt dat aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid is voldaan. Deze Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die aantoonbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Meer weten? Kijk op www.kmvk.nl

Zakelijke evenementen bij De Rijtuigenloods

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!